Vi skrev lidt om, hvad der skal foregå på gården i efterårsferien i det seneste nyhedsbrev. Der er nok nogle af jer, som ikke får nyhedsbrevet, men vi synes ikke vi vil holde ferieplanerne hemmelige for jer af den grund.

20160930_173015
En flot tyrekalv nyder en snack hos sin mor sidst i september

Om onsdagen, 19. oktober, har vi igen i år pølseværksted, hvor man kan lave sin egen grillpølse under kyndig vejledning af eksperten Jens Janniche. Det begynder kl. 10:30 og prisen er kr. 150,- for voksne, 100,- for børn. Der vil naturligvis være mulighed for at smage på sin kreation, og vi viser også gerne rundt på gården.

Alle dage, fra søndag den 16. oktober til søndag den 23. oktober bortset fra onsdag den 19., har vi åben gård med rundvisning kl. 10:30-13:30. Vi viser, hvordan køerne passer de stejle bakker, mens de nyder den skønne udsigt over Isefjorden. Vi kigger også ind i staldene, så man kan få en fornemmelse af, hvordan kvæget har det om vinteren. Vi slutter af med en let frokost med nogle af gårdens produkter. Prisen er kr. 75,- for voksne, 25,- for børn.

Hvad enten folk gerne vil komme til det ene eller andet arrangement, så må I gerne  tilmelde jer på mail: info@dalsbakkegaard.dk eller på telefon: 59 32 87 00 / 40 59  32 21.

Aktiviteter i efterårsferien