Fødevareproducenterne i Odsherred er samlet i foreningen FiO – Fødevarer i Odsherred. Foreningen arrangerer hvert år et velbesøgt marked i Nykøbing i juli måned. FiO’s hjemmeside.

Sidinge Gårdbutik og Frugtplantage ligger ca. fire kilometer fra Dalsbakkegård i retning mod Vig. Der er et stort udvalg af saft, marmelade, rapsolie, sennep og meget andet af egen produktion i butikken samt mange andre delikatesser. Sidinge Gårdbutiks hjemmeside.

Nr. Asmindrup Slagtehus ligger ca. 10 km fra Dalsbakkegård, 4 km nord for Vig af Odsherredvejen. Udover i mange år at have slagtet og produceret pølser og pålæg for os, har de et stort udvalg af kød og pålæg, som sælges i slagterbutikken. Nr. Asmindrup Slagtehus’ hjemmeside.

Gartnergården er en planteskole, gartneri og gårdbutik, der ligger lige ved den sidste afkørsel på den nye motortrafikvej i retning mod Asmindrup. Udover et stort udvalg af blomster, træer og tilbehør til haven, er der også gårdbutik, hvor der sælges frugt af egen avl i sæsonen, og hele året sælges mange forskellige slags safter og marmelader. Gartnergårdens hjemmeside.

Skelbjerggård ligger i Stenstrup, nordvest for Højby, tæt på Kirkeåsvejen. Skelbjerggård dyrker og sælger Danmarks tidligste frilandskartofler, og der er også mulighed for køb af mange andre grøntsager og jordbær på gården. Skelbjerggårds hjemmeside.

Ørnberg Vin ved Overby på Sj. Odde blev i 2014 kåret til Årets Vingård. På skråningen ned mod Sejerø-bugten står stokkene på ca. to ha lun og solrig jord. Af druerne laves der hvidvin, mousserende vin og hedvin. Ørnberg Vins hjemmeside.

Lammefjordens Spisekammer i Fårevejle St. sælger et stort udvalg af grøntsager, primært kartofler og andre rodfrugter af egen produktion. Lammefjordens Spisekammers hjemmeside.