Nu står påsken jo for døren, og så er det tid til at optræde på et par markeder.

Palmesøndag ((20/3) optræder vi igen i år på messen Smag i Sorø. Her vil det være muligt at opleve et rigt udsnit af, hvad de sjællandske fødevareproducenter kan præstere. Når man er færdig på messen, kan man jo nyde smukke Sorø og f. eks. besøge den statelige klosterkirke – et sted, der emmer af danmarkshistorie.

Lørdag 26/3 viser vi vores varer frem hos Landmad i Roskilde. Vi fik sidste år et samarbejde i stand med Landmad, som siden har solgt vores spegepølser ved siden af deres andre kvalitetsprodukter. Denne lørdag vil vi selv være til stede, så butikkens kunder kan høre lidt om dyrene og produktionen af pølserne. Også i Roskilde kan man jo kombinere besøget med lidt turisme i staden – både domkirken og vikingeskibsmuseet er nok et besøg værd, også selvom man har været der før.

4

Vi håber at se mange nye og gamle kunder begge steder.

Påskens markeder